Σε συνεργασία με τον Δρ. Στάθη Στεφανίδη και την ομάδα του, στο φροντιστήριο μας χρησιμοποιούμε την πρωτοποριακή ηλεκτρονική πλατφόρμα διαχείρισης σχολείων και φροντιστηρίων i-Nucleus προσαρμοσμένη στις δικές μας ανάγκες.

 

Στάθης Στεφανίδης

Ο Δρ. Στάθης Στεφανίδης είναι Φυσικός, πτυχιούχος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακό στην πυρηνική και σωματιδιακή Φυσική και έχει εργαστεί για 10 χρόνια στο CERN. Είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων Φυσικής και είναι ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας φροντιστηρίων φ-tuition με έδρα το Λονδίνο. Γράφει άρθρα και δίνει συχνά ομιλίες με θέματα τη διδακτική της Φυσικής αλλά και την ηγεσία στην εκπαίδευση.

 

iNucleus

Η πλατφόρμα i-Nucleus επιτρέπει στους μαθητές μας, αλλά και στους γονείς τους, να παρακολουθούν καθημερινά την πρόοδο τους. Οι μαθητές μπορούν να βλέπουν το καθημερινό τους πρόγραμμα, την ύλη που διδάχθηκε καθώς και τα καθήκοντα τους για το επόμενο μάθημα. Οι γονείς μπορούν να ενημερώνονται άμεσα για τις απουσίες των μαθητών αλλά και να παρακολουθούν την πρόοδο τους με τη βοήθεια διαγραμμάτων. Επίσης με τη χρήση email και SMS η ενημέρωση για οποιοδήποτε ζήτημα χρειαστεί είναι άμεση.

Ραβδογράμματα για κάθε μάθημα που απεικονίζουν τις παρουσίες και τις απουσίες του μαθητή αλλά και τις φορές που ήρθε στο μάθημα καθυστερημένος, δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα.
Αναλυτικά γραφήματα που δείχνουν τις καθημερινές επιδόσεις του μαθητή σε όλα τα μαθήματα σε τρεις βασικούς δείκτες:
• Ολοκλήρωση καθηκόντων
• Αξιολόγηση καθηκόντων
• Συμμετοχή στο μάθημα

Οι βαθμοί όλων των τεστ και των διαγωνισμάτων εμφανίζονται μαζί με το μέσο όρο της τάξης αλλά και με τα σχόλια των καθηγητών. Επίσης γραφήματα δείχνουν τους βαθμούς στα διαγωνίσματα ώστε να φαίνεται η πρόοδος του κάθε μαθητή.

Εβδομαδιαίο αναλυτικό πρόγραμμα ώστε ο μαθητής και ο γονιός του να είναι συνεχώς ενημερωμένοι για το ωράριο όλων των μαθημάτων.
Σε περίπτωση που ο μαθητής απουσιάσει ή ακόμη και αν καθυστερήσει να έρθει σε κάποιο μάθημα, ο γονιός ειδοποιείται άμεσα τηλεφωνικά και στη συνέχεια ενημερώνεται με mail και SMS στο κινητό του.

Μετά από κάθε μάθημα ο καθηγητής ενημερώνει το βιβλίο ύλης με τη διδαχθείσα ύλη αλλά και τις εργασίες που έχει ο μαθητής για το σπίτι. Επίσης γράφει σχόλια και ανεβάζει αρχεία με επιπλέον υλικό για τους μαθητές.

Οι γονείς μπορούν να έχουν κάθε στιγμή πρόσβαση στην καρτέλα με τα οικονομικά ώστε να βλέπουν το συμφωνηθέν ποσό, το σύνολο των πληρωμών αλλά και το υπόλοιπο τους. Επίσης το αναλυτικό πλάνο πληρωμών καθώς και τις πληρωμές που έχουν κάνει.