P

H

ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

separator

Στο φροντιστήριο μας δίνουμε σημασία στην κάθε λεπτομέρεια ώστε όλα να λειτουργούν με γνώμονα το καλύτερο για τους μαθητές μας.

Διαγνωστικά τεστ

separator

Κάθε μαθητής μετά την εγγραφή του στο φροντιστήριο, γράφει διαγνωστικά τεστ προκειμένου να εντοπιστούν και να αντιμετωπιστούν με τον κατάλληλο τρόπο οι ενδεχόμενες αδυναμίες του. Με αυτόν τον τρόπο ο κάθε καθηγητής έχει ακριβή γνώση των δυνατοτήτων αλλά και των αδυναμιών των μαθητών του, πριν ξεκινήσει η σχολική χρονιά, και μπορεί να προσαρμόσει τα μαθήματα ακριβώς στις ανάγκες του καθενός.

Ολιγομελή τμήματα

separator

Βασικό μέλημα μας στο καταρτισμό των τμημάτων στο φροντιστήριο είναι αυτά να είναι ολιγομελή και ομοιογενή. Με τη βοήθεια των διαγνωστικών τεστ για τους νέους μαθητές ή τις επιδόσεις τους τις προηγούμενες χρονιές για τους μαθητές που ήδη φοιτούν στο φροντιστήριο μας, αλλά και της συνάντησης τους με τον υπεύθυνο σπουδών, σχηματίζουμε τμήματα ανάλογα με το επίπεδο των μαθητών αλλά και με τη διάθεση που έχει ο κάθε μαθητής να προσπαθήσει ώστε να επιτύχει τους στόχους του.

Ομάδα καθηγητών

separator

Αυτό που κατέχει συνήθως περίοπτη θέση στα χαρακτηριστικά των καθηγητών είναι η εμπειρία τους και η μακροχρόνια ενασχόληση με το αντικείμενο τους. Στο φροντιστήριο μας όμως δε θεωρούμε ότι αυτό είναι το σημαντικότερο χαρακτηριστικό που θα πρέπει να έχει κάποιος εκπαιδευτικός. Το βασικό χαρακτηριστικό που έχουν οι καθηγητές μας είναι αγάπη για τη δουλειά τους! Ανεξαρτήτου ηλικίας, ανεξάρτητα με το αν έχουν πολλά ή λίγα χρόνια εμπειρίας, όλοι αγαπούν αυτό που κάνουν. Και επειδή το αγαπούν δε βλέπουν το μάθημα σαν μια διαδικασία που διαρκεί μόνο όση ώρα αναφέρεται στο πρόγραμμα σπουδών. Όλοι είναι δίπλα στους μαθητές κάθε στιγμή που θα τους χρειαστούν.

Βιβλία

separator

Στους μαθητές δίνονται δωρεάν βιβλία, γραμμένα από τους καθηγητές του φροντιστηρίου, για όλα τα μαθήματα που παρακολουθούν. Τα βιβλία αυτά λειτουργούν συνοδευτικά με το σχολικό βιβλίο και με οποιοδήποτε άλλο βοήθημα του εμπορίου κριθεί απαραίτητο από τον καθηγητή να χρησιμοποιεί ο μαθητής.

Καθημερινός έλεγχος προόδου

separator

Οι μαθητές και οι γονείς τους έχουν πρόσβαση με προσωπικό κωδικό στην πρωτοποριακή online πλατφόρμα i-Nucleus ώστε μπορούν να έχουν μια άμεση παρακολούθηση και ενημέρωση της πορείας του μαθητή σε όλα τα μαθήματα που παρακολουθεί στο φροντιστήριο.

Συνεχή διαγωνίσματα

separator

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς δίνεται στους μαθητές ένα αναλυτικό πρόγραμμα με τα διαγωνίσματα του φροντιστηρίου για όλη τη σχολική χρονιά. Το πρόγραμμα των διαγωνισμάτων οργανώνεται σε συνεννόηση με τους καθηγητές του φροντιστηρίου έτσι ώστε να γίνει ο ιδανικός προγραμματισμός της ύλης και οι μαθητές να μπορούν να κανονίσουν σωστά το διάβασμα τους.

Επικοινωνία με τους γονείς

separator

Η επικοινωνία με τους γονείς είναι συχνή και ουσιαστική. Γίνονται 3 προγραμματισμένες ενημερώσεις γονέων στο χώρο του φροντιστηρίου στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Επιπλέον ο υπεύθυνος σπουδών παρακολουθεί συνεχώς την πορεία των μαθητών και ενημερώνει τους γονείς άμεσα αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα αλλά και κάθε φορά που υπάρχουν διαθέσιμοι έλεγχοι προόδου από τους καθηγητές.

Ατομική συμβουλευτική

separator

Αποτελεί μια ολοκληρωμένη συμβουλευτική διαδικασία η οποία αφορά τους μαθητές του λυκείου. Ο πιστοποιημένος σύμβουλος, μέσα από προσωπικές συνεντεύξεις και με τη χρήση ειδικού τεστ, βοηθάει τους μαθητές στη διερεύνηση και κατανόηση των επαγγελματικών τους ενδιαφερόντων και των χαρακτηριστικών της προσωπικότητας τους. Στη συνέχεια οι μαθητές ενημερώνονται για όλες τις διαθέσιμες δυνατότητες, τις σχολές των ελληνικών πανεπιστημίων που ανταποκρίνονται στις επιλογές τους καθώς και όλα τα απαραίτητα προσόντα που χρειάζονται για να πετύχουν το στόχο τους.

Οδηγός σταδιοδρομίας

separator

Σε συνεργασία με τον Στράτο Στρατηγάκη, κορυφαίο ερευνητή σε ζητήματα σταδιοδρομίας, οι μαθητές μας αποκτούν πρόσβαση σε έναν τεράστιο όγκο δεδομένων για οτιδήποτε μπορεί να τους απασχολήσει σε σχέση με το εκπαιδευτικό σύστημα και τις σχολές.

Συμπλήρωση μηχανογραφικού

separator

Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων οι μαθητές μας με προσωπικές συναντήσεις με τον υπεύθυνο σπουδών καθοδηγούνται ώστε να συμπληρώσουν σωστά το μηχανογραφικό.

Θερινά μαθήματα

separator

Η σωστή προετοιμασία για τη Γ’ Λυκείου ξεκινάει πάντα το καλοκαίρι! Μετά τη λήξη των εξετάσεων την Β’ Λυκείου πραγματοποιούνται για 5 εβδομάδες καλοκαιρινά μαθήματα. Το πρόγραμμα των μαθημάτων είναι εντατικό ώστε να καλυφθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της ύλης.

Αξιολόγηση φροντιστηρίου

separator

Χρησιμοποιώντας ανώνυμα ερωτηματολόγια αξιολογούμε τις υπηρεσίες μας δύο φορές το χρόνο.

Χώροι – Βιβλιοθήκη

separator

Το φροντιστήριο βρίσκεται στο κέντρο της Σίνδου σε έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο. Η βιβλιοθήκη μας έχει περισσότερους από 200 τίτλους βοηθημάτων όλων των μαθημάτων αλλά και βιβλία εκλαϊκευμένης επιστήμης καθώς και πανεπιστημιακά συγγράμματα.