Σε συνεργασία με τον Στράτο Στρατηγάκη οι μαθητές του φροντιστηρίου μας και οι γονείς τους αποκτούν πρόσβαση στο portlal «Οδηγός Σταδιοδρομίας» μέσω οποιουδήποτε υπολογιστή ή κινητού τηλεφώνου οπουδήποτε και αν βρίσκονται.

ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ

Ο Στράτος Στρατηγάκης έχει σπουδάσει Μαθηματικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ασχολείται με θέματα εκπαίδευσης. Είναι εκπαιδευτικός συντάκτης του naftemporiki.gr και της Καθημερινής και σύμβουλος σταδιοδρομίας μέλος της Ελληνικής Εταιρεία Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού. Είναι ο κορυφαίος στην Ελλάδα ερευνητής σε θέματα εκπαίδευσης με συνεχείς δημοσιεύσεις στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο.

ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ

Το portal «Οδηγός Σταδιοδρομίας» αποτελεί τον μεγαλύτερο θεματικό οδηγό για τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Με περιεχόμενο πάνω από 3GB, ταξινομημένο για να αυξηθεί η ευχρηστία, περιέχει οτιδήποτε θα ήθελε να μάθει ο υποψήφιος ή οι γονείς του, για το λύκειο, τις εισαγωγικές εξετάσεις, τις σπουδές στην Ελλάδα ή το Εξωτερικό, τα μεταπτυχιακά και τις υποτροφίες, τα επαγγέλματα και τα επαγγελματικά δικαιώματα. Η δομή του είναι τέτοια ώστε ο μαθητής που θέλει να πάρει σύντομες και περιεκτικές πληροφορίες να μπορεί σε ελάχιστο χρόνο να βρει αυτό που ψάχνει.

ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Στον Οδηγό Σταδιοδρομίας περιλαμβάνονται δύο βασικές μηχανές αναζήτησης σπουδών. Μία για τις προπτυχιακές και μία για τις μεταπτυχιακές σπουδές. Σκοπός τους να βλέπει ο υποψήφιος μόνο τις σχολές που θέλει ορίζοντας τα κατάλληλα φίλτρα, όπως αντικείμενο σπουδών ή πόλη χωρίς να χάνεται και να μπερδεύεται μέσα στο μεγάλο πλήθος των σχολών ή των μεταπτυχιακών σπουδών.

Υπάρχει ακόμη μία μηχανή αναζήτησης θεμάτων των εισαγωγικών εξετάσεων, ώστε να μπορεί να δει ο καθηγητής ή ο μαθητής όλα τα θέματα που τέθηκαν σε κάποιο μάθημα εύκολα και γρήγορα.